Enter your keyword

Voor opdrachtgevers

Een TWL certificering is sterk voor ZZP’ers en opdrachtgevers!

Als u een opdracht geeft aan iemand met een The White Label certificering, weet u dat u dat u een bewuste en juiste keuze maakt voor een duurzame leverancier.

Hoe kan The White Label mij helpen om mijn eigen bedrijf duurzamer te maken?

U bent op zoek naar de beste kandidaat om een opdracht uit te voeren. Een IT-opdracht, communicatieklus, bouwwerkzaamheden of bijvoorbeeld het bouwen van een website.

U zoekt de beste ondernemer voor de opdracht en bekijkt het portfolio. Maar wat u niet ziet, is hoe deze ondernemer zijn of haar werkzaamheden achter de schermen inricht. Denkt de kandidaat in dezelfde lijn als u waar het gaat om duurzaamheid en betrokkenheid? Past hij of zij binnen de manier waarop u uw organisatie heeft ingericht?

The White Label is een betrouwbaar kwaliteitscertificaat. Ondernemers die dit label waarmaken en uitdragen op hun site, kunnen met trots zeggen dat ze door een serieuze procedure zijn gegaan. Hun ondernemerschap is doorgelicht en wordt blijvend getoetst. Als zij hebben laten zien op een betrokken en duurzame manier te ondernemen, mogen zij het kwaliteitsmerk dragen.

Als u een opdracht geeft aan iemand met het logo van The White Label op de site, weet u dat u dat u een bewuste en juiste keuze maakt.

Hoe waarborgt The White Label de kwaliteit van de deelnemer?

Als u een opdracht geeft aan iemand met een The White Label certificering, weet u dat u dat u een bewuste en juiste keuze maakt voor een duurzame leverancier.

De houder van een collectief merk moet een grondig kwaliteitswaarborg kunnen garanderen. Dat wil zeggen dat een intakeprocedure niet voldoende is. Daarom blijven wij in contact met de aangesloten ondernemers om te zorgen dat de TWL certificering in goede handen blijft.

Hoe waarborgen wij de kwaliteit van de aangesloten bewuste ondernemers?

De ondernemers moeten een voldoende score halen voor de TWL toetsing op deze website. Vervolgens wordt steeksproefsgewijs gecontroleerd of de ondernemer de scan terecht succesvol heeft doorlopen. Wij treden voor elke ondernemer met onze certificering in gesprek met een opdrachtgever. Dat betekent dat wij wellicht ook met u in gesprek gaan. Tenslotte gebruiken we de peer-to-peer controle: gedupeerde concurrenten kunnen bij ons misbruik melden.

Welke rol speelt het keurmerk bij aanbestedingen door de overheid?

Als vertegenwoordiger van een overheidsinstelling bent u op zoek naar bewuste ondernemers. U wilt duurzaam inkopen en weet dat zakelijke dienstverleners een flinke inkooppost zijn.

Agentschap NL Innovatie heeft een aantal criteria opgesteld voor verschillende diensten- en productgroepen. De vele zzp’ers, zoals interim managers en communicatie- en beleidsadviseurs, zijn natuurlijk ook een belangrijke component binnen uw bestedingsruimte. En vele van hen ondernemen op een bewuste manier: duurzaam en betrokken. Hen gunt u de opdracht het meest!

Weet dat u de juiste persoon gevonden heeft, als hij of zij een The White Label certificering heeft. Dat geeft u de garantie dat deze freelancer, zzp’er, dienstverlener duurzaamheid en betrokkenheid belangrijk vindt.